INFORMACIÓ CROS DE BALAGUERCROS DE BALAGUER
DIUMENGE, 13 DE FEBRER DE 2022
BALAGUER - CIRCUIT MARGE ESQUERRA DEL RIU SEGRE (PASSAREL·LA)
INICI A LES 10:00 HORES

REGLAMENT
 
 
    1. Organització
El Consell Esportiu de la Noguera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i del Club Atlètic Maratonians del Segre, organitzen el VII Cros de Balaguer, prova de la fase Intercomarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 2021-2022 i del Circuit Escolar de Cros dels Consells Esportius de les terres de Lleida – 2021/2022, el qual tindrà lloc el diumenge, 13 de febrer de 2022, al marge esquerra del riu Segre – passarel·la (Balaguer).

    2. Participants
Podran participar, gratuïtament, tots els i les atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva tramitada pel Consell Esportiu. Si no es disposa d’aquesta, es podrà gestionar a través dels Consells Esportius de referència, ja sigui anual (preu: 6,50€) o puntual (preu: 2,00€).
 
    3. Inscripcions
Data límit d’inscripció el proper dimecres 9 de febrer de 2022.
Les inscripcions s’han de cursar mitjançant l’enllaç del DROPBOX https://circuitescolardecroslleida.blogspot.com/, el trobareu a la web del Circuit Escolar de Cros lleidatà. Igualment, cal enviar el full d’inscripció a: esports4@garrigues.cat.
El mateix dia del Cros només es podran inscriure a la cursa oberta abans de les 10.00 hores.
 
    4. Classificacions
S’establirà una classificació general individual de cada categoria, des de prebenjamins fins a veterans. Al pertànyer al Circuit Escolar de Cros dels JEEC, dels Consells Esportius de Lleida, els resultats obtinguts puntuaran per a la classificació provincial.
Pel que fa a llar d’infants, P-3, P-4 i P-5 no es faran classificacions.

    5. Premis
S’atorgarà premi als 6 primers classificats i classificades en categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, sènior i veterà.
En les categories llar d’infants, P-3, P-4 i P-5 no hi haurà trofeus als tres primers sinó que hi haurà una medalla per a tots els i les atletes.
Tots els participants rebran una bossa amb obsequis a l’arribada a meta.

    6. Escalfament
Es delimitarà una zona d’escalfament; doncs queda totalment prohibit escalfar dins el circuit.
7. Anul·lació de proves
Les curses només es podran anul·lar en cas que, per qualsevol situació imprevista, així ho determini l’organització.

    8. Responsabilitats
L’Ajuntament de Balaguer, el Club Atlètic Maratonians el Segre de Balaguer i el Consell Esportiu de la Noguera, no es faran responsables dels perjudicis físics, morals o materials que puguin patir els participants i/o els espectadors durant la jornada atlètica.

    9. Acceptació
Tot allò que no s’hagi previst en el present reglament, serà resolt per l’organització, d’acord amb les seves pròpies mesures internes. La inscripció, en aquest cas, implica la total acceptació d’aquest reglament i la conformitat en autoritzar els seus drets d’imatge per a informació, difusió i memòria de l’esdeveniment.
 
    10. Informació
Per a més informació podeu trucar al telèfon: Consell Esportiu de la Noguera – 973 450 178 / 691 406 726 o a l’adreça electrònica: consellesportiu@ccnoguera.cat HORARIS I DISTÀNCIES 
S'ha de descarregar el document, omplir-lo i enviar-lo al correu esports4@garrigues.cat fins el dimecres dia 9 de febrer de 2022. 
Per poder-lo enviar, primer us heu de posar en contacte amb el vostre consell esportiu per poder tramitar l'assegurança.
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada