REGLAMENT DEL CIRCUIT

El CIRCUIT ESCOLAR DE CROS DELS CONSELLS ESPORTIUS DE LLEIDA (JEEC '23 - '24) inclou 10 jornades puntuables arreu de la província de Lleida i segueixen el calendari següent: 

* La fase TERRITORIAL i FINAL NACIONAL de cros NO PUTUEN OBVIAMENT pel circuit. 

1. Quants crossos puntuen? 
De les 10 jornades anteriors, puntuaran les 6 millors classificacions obtingudes per cada atleta.

Es podrà figurar a la classificació independentment del nombre de curses en que s'hagi participat. 

2. Categories

Categories
Anys
Prebenjamí
2016/2017
Benjamí
2014/2015
Aleví
2012/2013
Infantil
2010/2011
Cadet
2008/2009
Juvenil
2006/2007
SENIOR OBERTA
1984 - 2005
VETERÀ
1983 - ANTERIOR
POLLET(no puntúa)
P3,P4 I P5

3. Puntuació
1r       30 punts
2n       27 punts
3r        25 punts
4t        24 punts
5è       23 punts
6è       22 punts
7è       21 punts
8è       20 punts
9è       19 punts
10è     18 punts
 ....
27è     1 punt

En cas d'empat a punts guanyarà el que hagi aconseguit més primers llocs, en cas de persistir l'empat, més segons llocs i així successivament. 

4. Premis
En totes les curses hi haurà un trofeu per als tres primers atletes de cada categoria i als llocs 4rt, 5è, 6è de cada un dels crossos hi haurà una medalla .

Al finalitzar el Circuit Escolar de Cros es proporcionaran premis individuals, per equips i per categoria.

A la vegada hi haurà una classificació a la participació més nombrosa per centres i/o clubs, aquesta classificació sortirà sobre la participació real a cada una  de les curses amb un barem de correcció en funció del número de baixes de cada entitat respecte a la inscripció.


En la classificació per equips, puntuaran per categoria i cros. Es a dir, de cada categoria en cada cros, es sumaran els punts de tots els participants de cada equip.

5. Organització 
El Consell Esportiu de les Garrigues es farà càrrec de la confecció d’un bloc amb tota la informació pertinent a la competició. A la vegada es farà càrrec de la rebuda de les inscripcions en format Excel com a molt tard el dimecres previ a cada una de les competicions. 

A la vegada serà responsable  de preparar tot el referent a les curses i controlar in situ les classificacions i el control de cursa de cada competició. Així mateix es compromet a penjar la classificació general actualitzada de cada categoria la setmana següent a la cursa.

Cada participant tindrà un número de dorsal que serà el mateix per a cada una de les curses. Aquest l'assignarà el consell esportiu a la primera cursa que participi.

El preu d’inscripció serà gratuït.

* És obligatori PER A TOTES LES CATEGORIES posseir l'assegurança escolar / llicència esportiva dels Consells esportius; CAP ALTRA ASSEGURANÇA SERÀ VÀLIDA.

* Si no la teniu vigent, US HEU D'ADREÇAR AL CONSELL ESPORTIU DE LA VOSTRA COMARCA o amb el consell esportiu organitzador del cros pertinent


No s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, només en el cas dels sèniors i els veterans abonant una quota de 2 per fer l'assegurança.

6. Acceptació del reglament
A l'inscriure's a qualsevol cros que està dins del circuit, s'accepta el present reglament.
 
7. Dret d'imatge i consentiment de les dades
El participant autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres mitjans de comunicació relacionats, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú per tal de promocionar i donar a conèixer les activitats. També dóna el seu consentiments per poder sortir als llistats de les classificacions.

8. Altres
Tot el que no estigui previst en aquest reglament es resoldrà pels organitzadors. S’enregistraran les diverses arribades per evitar problemes i dubtes en les classificacions.

9. Reclamacions.
Qualsevol impugnació sobre la classificació, categories, etc., serà únicament competència de l'Organització.
Les reclamacions seran cursades per escrit una vegada acabada la prova i seran ateses el dia posterior a la cursa. 
Per fer qualsevol reclamació s'haurà d'abonar una quantitat de 30€, en concepte de dipòsit, que serà retornada si la reclamació es acceptada.
La decisió presa per l'organització serà inapel·lable.


10. Informació:
Per a més informació podeu trucar al telèfon: Consell Esportiu de les Garrigues de dll a dv de 9 a 15 hores (973142658).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada